Mystivalan -- tollereita ynnä muita noutajanperkeleitä
virtuaalikenneli      |       a sim-game kennel

Tervetuloa kennel Mystivalaan!

Kuraroiskeita, limaisia tennispalloja, alati heiluvia häntiä, sekä noutajia. Niistä on Mystivala taottu yhteen.

Jos johonkin ei rakkauteni sammu, niin noutajiin. Montako kertaa olen jo harkinnut lopettavani virtuaaliset noutajahommat? Liian monta kertaa. Aina on kuitenkin yksi koira jäänyt, eikä se koskaan jäänyt viimeiseksi. Lopulta annoin itselleni periksi, ja loin näille rakkaille noutajille oman kennelinsä: Mystivalan.

Ihan ykkösenä minulle on aina ollut tollerit, eli tietenkin novascotiannoutajat. Nämä näppärän kokoiset tulenoranssit ketut, joilta ei tekemisenpaloa ja elämäniloa puutu, ovat vieneet sydämeni aivan täysin. Lupaan kuitenkin, että tollerit eivät tule jäämään ainoiksi noutajiksi, joita kennelistä löytää. Rakkauttani riittää myös käyttölinjaisia labradorinnoutajia ja kultaisianoutajia kohtaan, ehkä joskus nämä saavat rinnalleen muunkin rotuisia noutajia? Aika näyttää.

Olen vannoutunut käyttökoiraihminen, ja minulle tärkeintä on kasvattaa toimivia harrastuskoiria, terveyttä unohtamatta. Meillä Mystivalassa on käytössämme perinnöllisyysjärjestelmä virtuaalikoirille, jonka avulla pyrin kasvattamaan ensisijaisesti toimivia NOME-koiria. Tärkeinä rinnakkaislajeina toimien vesipelastus, pelastuskoiratoiminta ja mejä, unohtamatta myöskään agilityä, tokoa, rally-tokoa ja pk-lajeja.


Yhteydenotto
Juinttu
(kaamakettu @ gmail.com)


virtuaalinen noutajakoirajärjestö
virtuaalinen kultsurinki

Haukankatseen kultaisetnoutajat
Tuurilla noutajat
Duun kultaisetnoutajatUutiset
›   Flitwick Fade In-Out Best in show 2 virtuaalisessa Ruotsin voittajanäyttelyssä 2018!


Kuvaluvat / Pictures I have permission to use

Special thanks to you!
kennel Tolkooi
© kennel Mystivalan 2017-2018
layout photos © dglassme, LinnBJ, lamsongf, dziambel, Xanboozled (CC BY-NC-SA 2.0)

   Tämä on virtuaalikenneli.        This is a virtual kennel.